Datele de identificare ale comerciantului

RADOR LC SRL cu sediul in Timisoara, Calea Sagului nr. 177, judetul Timis, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Timis sub nr. J35/3837/2006, C.U.I. 19278696 -atribut fiscal RO, avand cont bancar nr. RO06 RZBR 0000 0600 1934 6935 deschis la Raiffeisen Bank Timisoara, telefon 0356-451900, fax 0356-451900 email: office@radorlc.ro

Modalitati de achizitionare a produselor. Comanda

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele si dimensiunile dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin e-mail sau asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).
Mentionam faptul ca la plasarea comenzii online, aceasta va fi considerata finalizata dupa ce veti primi confirmarea telefonica sau prin e-mail de la unul dintre operatorii nostri.

Pretul produselor. Modalitati de plata

Toate preturile produselor sunt in lei, includ TVA-ul si sunt valabile in momentul comandarii lor. Toate preturile afisate sunt in RON. Preturile afisate nu contin taxa de transport.
RADOR LC SRL va depune toate eforturile pentru ca preturile indicate in sectiunea comenzi online sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care RADOR LC SRL descopera o eroare legata de pretul unui/unor produs/e comandate deja de catre cumparator, acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In aceste situatii, cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma comanda la pretul corect, fie de a anula comanda.
In cazul in care cumparatorul decide anularea comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja contravaloarea produselor comandate, RADOR LC SRL va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen (dar nu mai mult de paisprezece (14) zile calendaristice de la anulare).
In masura in care RADOR LC SRL nu a informat cumparatorul cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta sectiune, si a confirmat comanda, contractul valabil incheiat va fi in mod corespunzator executat si produsele vor fi livrate in conformitate cu conditiile de livrare.
Platile se pot face prin:

– numerar in lei, la comandarea produselor (doar pentru valori mai mici de 5.000 lei)
– online pe site
– ordin de plata in lei, la comandarea produselor, in contul mentionat mai sus.

Informatii despre livrare

Produsele comandate pot fi ridicate de la showroom-UL RADOR LC SRL din Timisoara:
TIMISOARA 300517, Romania, Calea Sagului nr. 177, Etaj
Tel/Fax: 0040 356 451900
email: office@radorlc.ro
sau vor fi livrate de societatea noastra contra cost asfel:
Judetul Timis – 100 lei/comanda
Judetele Arad, Caras-Severin, Bihor si Hunedoara – 250 lei/comanda
Restul tarii 1000 lei/comanda
Factura este documentul pe baza caruia se acorda garantia.
In cazul ridicarii produselor din locatiile RADOR LC SRL nu se mai aplica taxa de livrare.
Termenul de livrare maxim este de 4 saptamani, in functie de tipul produsului. Termenul de livrare se confirma odata cu confirmarea comenzii.

Dreptul de retragere

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e
Returnarea produselor se face la adresa: TIMISOARA 300517, Romania, Calea Sagului nr. 177 Etaj, JUDETUL TIMIS. Cumparatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar RADOR LC SRL nu va restitui contravaloarea produsului in cauza. Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre RADOR LC SRL, in baza O.U.G.34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, RADOR LC SRL nu isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Rambursarea se amana pana la data la returnarii integrale a produselor.
Personalul RADOR LC SRL nu se deplaseaza la domiciliul clientului pentru ridicarea produselor.

Garantii

RADOR LC SRL respecta prevederile de garantie conform legislatiei romanesti in vigoare. Detalii clare legate de garantie se gasesc in Certificatul de garantie care insoteste produsul. Garantia se aplica conditiilor normale de utilizare si este valabila numai pentru produsele achizitionate si platite de Cumparator de la RADOR LC SRL. Produsele beneficiaza de garantie conform prevederilor Legii 449/2003 sau, daca in prezentarea produsului este precizat un termen extins de garantie, se aplica termenul mai lung.

Politica de confidentialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal

RADOR LC SRL respecta regulamentele si legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a directivei 95/46/CE, RADOR LC SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: livrarea produselor comandate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.
Conform Legii nr. 677/2001 si a Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de informare si acces la date cu caracter personal, dreptul la rectificarea si la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea refuzul dvs. de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.
Daca doriti sa actualizati, sa modificati sau sa stergeti datele cu caracter personal pe care le detinem sau daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, va rugam sa ne notificati utilizand formularul nostru de contact, adresa noastra de email office@greenforest.ro sau sa ne trimiteti o solicitare scrisa, datata si semnata prin sau prin posta pe adresa RADOR LC SRL , Calea Sagului nr. 177 Etaj, cod postal 300517 Timisoara.

Protectia contului

Daca folositi site-urile proprietate RADOR LC SRL, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces.
Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe site-urile RADOR LC SRL.

Forta majora si cazul fortuit

RADOR LC SRL nu este raspunzatoare de neexecutarea la termen si/sau de executarea necorespunzatoare a oricarei obligatii care ii revine, daca aceasta a fost cauzata de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este orice eveniment extern, imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de catre RADOR LC SRL.

Alte informatii despre comenzile online

Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe internet ofera o experienta diferita de cea din magazin. In special, trebuie sa stiti ca:
– culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;
– dimensiunile si forma Produselor pot fi diferite in realitate fata de imaginile in care apar pe pagina web, insa RADOR LC SRL furnizeaza informatii complete privind dimensiunile Produselor in descrierile prezentate pentru fiecare Produs in parte. De aceea, va rugam sa aveti in vedere ca este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati ca marimea selectata a fiecarui Produs sa corespunda scopului pentru care ati achizitionat respectivul Produs;
– fotografiile si imaginile de pe pagina web pot avea doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a Produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a Produsului;
– produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca RADOR LC SRL sa nu poata livra Comanda. De asemenea, RADOR LC SRL isi rezerva dreptul de a retrage orice Produs de la vanzare, in orice moment. In asemenea situatii, singura responsabilitate a RADOR LC SRL fata de dumneavoastra este rambursarea integrala a sumelor platite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras din productie;

Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul si materialele publicate pe site-urile RADOR LC SRL sunt in proprietatea RADOR LC SRL . Folosirea, fara acordul expres al RADOR LC SRL , a oricarui material publicat pe acest site web, se pedepseste conform legii.
Prevederile din prezenta sectiune, precum si dispozitiile aplicabile din Politica de confidentialitate, nu va impiedica sa utilizati acest site web pentru a inregistra o Comanda online si a copia/utiliza/printa detaliile acesteia sau ale Contractului.

Administratorul si proprietarul site-ului

Site-ul pe care va aflati este proprietatea RADOR LC SRL si este administrat de catre RADOR LC SRL pe baza legislatiei de pe teritoriul Romaniei.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.radorlc.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul radorlc.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor SC RADOR LC SRL si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Termenii si conditiile se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC RADOR LC SRL In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente din Timisoara, Romania.

Dispozitii finale

SC RADOR LC SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.RADORLC.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.